gif
Profile

Kelj i karfiol

Estoril F1

Profile Estoril F1 je rani kelj koji sazreva za 65-75 dana. Idealan za proizvodnju tokom cele sezone. Težina glavice oko 1-1,5 kg. Dobro podnosi više temperature tokom letnjih meseci. Velika tolerantnost na Fusarium.

Caserta F1

Profile Kelj vegetacije oko 120 dana, pogodan i za proizvodnju bebi kelja jer veoma rano zavija glavicu. Listovi tamno zeleni, glavica zbijena i uniformna težine oko 1,2-1,5 kg.

Cashmire F1 karfiol

Profile Rani hibrid namenjen za rano prolećnu proizvodnju (ukrivati sa agrilom), sa mogućnošću berbe već od početka juna. Cvast je težine oko 700g u ranoj proizvodnji, dok u kasnijm rokovima sadnje bude krupnija, odlično pokrivena, izuzetno bele boje, namenjen za svežu potrošnju. Dužina vegetacije oko 70 dana od rasađivanja.

White Step F1

Profile Raniji hibrid vegetacije oko 70-75 dana posle rasađivanja, namenjen za prolećno letnju proizvodnju. Cvasti bele boje odlicno pokrivene čak i pri visokim temperaturama. Biljke kompaktne i ujednačene sa teškim i zbijenim glavicama. Namenjen za svežu potrošnju, težina glavice oko 1,5-1,8 kg.

Concept F1 CMS

Profile Srednje rani karfiol vegetacije oko 85 dana. Odličan za letnju (berba već od polovine avgusta) i rano jesenju proizvodnju. Daje odlične rezultate i u lošijim uslovima proizvodnje, sa priličnom tolerantnošću na sušne i toplije uslove. Dobar za svežu potrošnju i za industriju. Odličnog samopokrivanja sa belim i zbijenim cvastima.

Malaga F1

Profile Srednje rani hibrid dužine vegetacije oko 85 dana. Pogodan za proizvodnju krajem leta i tokom jeseni. Težina glavice oko 1,5 kg, dosta kompaktna, dobro pokrivena snežno bele boje.Preporučuje se sklop od 35.000 – 40.000 bilj/ha, u zavisnosti od željene krupnoće cvasti.

Clipper F1

Profile Srednje rani hihrid sa glatkim tamnije zelenim uspravnim listovima, visoke otpornosti na plamenjaču Pfs: 1-7. Može da se koristi kako za svežu potrošnju tako i za preradu. Pogodan za setvu i u proleće i u jesen.